Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Valka prinesla jen stovky tisic mrtvych. To je jiste vyhodnejsi, nez jednat o miru.

Americti zbrojari si mnou ruce a jejich konta utesene rostou. To je jediny prinos tzv. zapadni demokracii.

0 3
možnosti
ZK

Trochu níž mi pan Ziegler vysvětlil, kdo je agresor a kdo se brání. Máte pravdu, řadovým Rusům se do toho moc nechce. Ale podobně se dá vidět, že už i Ukrajinci se do zákopů moc nehrnou. Srdcaři v jejich řadách hodně prořídli, a z těch nových, který naháněj po ulicích, srdcaře neuděláte. Pan Šandor řekl, že možná ruská agrese udělá z Ukrajiny suchozemskej stát, jestli se nezačne rokovat. Co Vy na to, pane Zieglere, říká se tomu realita?

1 1
možnosti

Pan Šandor řekl... Pan Šandor může říkat co chce. Bývá dobrým zvykem, že rokování se neděje pod nátlakem. Takže až se Rus stáhne z území Ukrajiny, může se začít rokovat. Jinak to není rokování, ale diktát.

3 0
možnosti

To je realita, jak byste si ji přál vy. Názory jednoho člověka nejsou realitou.

2 1
možnosti
JR

J94a60n 68R31á71ž

14. 1. 2024 14:18

Mně se líbil pragmaticky názor jednoho analytika: Ukrajina vyhrát nemůže, to už je jasné , ale Evropa musí dál pomáhat, aby Rusové zůstali tam kde jsou teď. To jest hodně daleko od nás.

0 1
možnosti
ZK

"Rusko musí zůstat tam kde je, v bahnitých ukrajinských zákopech," píšete. Jenže v těch zákopech jsou taky Ukrajinci. Možná, na rozdíl od Vás, já bych tam být nechtěl, a vůbec se jim nedivím, že se do toho umírání už moc nehrnou. I z Evropy slábne, "Hr na ně, my tu zatím na vás počkáme za bukem", a spíš se rodí otazníky, jak z toho vycouvat. Jen si dovolím otázku, jak podle Vás konflikt skončí. Pokuste se o realitu, ne přání, děkuji.

1 2
možnosti
JZ

Jenomže Ukrajinci brání svoji vlast. A Rusům se daleko více nechce umírat v agresivní válce na Ukrajině. Miliony Rusů už utekly z Ruska, aby nemusely jít do války.

2 0
možnosti
MB

A přitom je to, dle mého soudu jednoduché, a to dodržet slib, že Ukrajina bube neutrální stát.

7 5
možnosti
Foto

Neutralita by byla Ukrajině platná jako mrtvému zimník. Na to už přišlo i Finsko.

5 1
možnosti

Začínám být mírně skeptický, Většina států EU ještě nepochopila, že pomáhat Ukrajině z vlastních vojenských rezerv nestačí, a že je nutné oživit zbrojní průmysl. A pokud USA nepřestanou blokovat pomoc Ukrajině kvůli vnitropolitickým půtkám, může se stát, že Ukrajina zůstane bezbranná vůči ruským raketám a dronům, kterými je zásobuje Írán a KLDR.

5 1
možnosti
PP

P20a46v33e54l 29P48o29n35e18c

14. 1. 2024 10:32

Jasné, stručné, výstižné 👍

1 0
možnosti
JP

Ano, sledování ruských médií, výroků ruských politiků a komentátorů by mohlo snad přivést mnoho lhostejných a sobeckých lidí k pochopení toho obrovského nebezpečí, které tu reálně je. Ale jak je v "proradném" Česku historickým zvykem, je zde i dost lidí, kteří by rádi uvítali Putina v Praze...

8 1
možnosti
JR

J74a73n 16R26á92ž

14. 1. 2024 14:21

Jak jste přišel na to, že je zde dost lidí , kteří by rádi uvítali Putina v Praze? To jsou hodně pitomé řeči!

2 4
možnosti
JZ

Zasloužená karma

3 1
možnosti
JZ

A nějaké konkrétní námitky kromě mínus by nebyly?

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 17,77
  • Průměrná čtenost 436x
V práci jsem matematik a programátor, ve volném čase pak spisovatel krátkých článků. Hlavním zdrojem inspirace je pro mě má vlastní životní zkušenost.